RPM Server

: Function split() is deprecated in /home/peter/rpmplatform.nl/htdocs/sites/all/themes/amadou/page.tpl.php on line 105.

RPM Server is intranet server software van RPM voor managementsystemen van organisaties. Het is een digitaal organisatiehandboek en een systeem voor het bijhouden van planning en rapportage van de kleinste werkeenheden (afdelingen, teams, groepen, etc.). Met RPM Server kunnen alle teams in een organisatie hun eigen pagina's in een 'management site' zelf gemakkelijk onderhouden.

RPM Server op basis van Perl

Dit is de oorspronkelijke versie van RPM Server, ontwikkeld voor het Linux platform.

RPM Server op basis van Lotus Notes

is RPM Server, herontworpen als open source software voor het Lotus Notes platform. De eerste toepassing hiervan is begin 2002 bij Biblionet Groningen in bedrijf gekomen en wordt eind 2007 uitgefaseerd.

RPM Server op basis van Zope/Plone

Dit is de meest recente ontwikkeling, wordt medio 2007 bij Biblionet Groningen in productie genomen als opvolger van een vergelijkbaar programma op basis van Lotus Notes. Demo site is in ontwikkeling. Handleiding Coordinator: zie de links onderaan.

RPM Server op basis van Oracle Portal

In 2002 is bij Vertis (Veendam, Groningen) een nieuw onderdeel aan het intranet toegevoegd op basis van RPM. Deze toepassing is gerealiseerd in de vorm van een set sjablonen binnen een Oracle Portal omgeving. Kenmerken zijn een grote flexibiliteit gecombineerd met een wat hogere drempel voor onderhoud dan bij RPM4Linux en RPM4Notes. Dat maakt deze aanpak geschikt voor gebruik in IT-omgevingen.

meer informatie

winkel [at] rpmplatform [dot] nl voor details over specificaties, opties, prijzen of voor een productpresentatie.