Certificaten

: Function split() is deprecated in /home/peter/rpmplatform.nl/htdocs/sites/all/themes/amadou/page.tpl.php on line 105.

Gecertificeerde RPM-adviseurs begeleiden organisaties met alle stappen van RPM-implementatie, van verkenning tot en met continuïteit. Ze voeren quick scans uit, geven presentaties, begeleiden werkconferenties, doen of begeleiden projectleiding en voeren evaluaties uit. Zie de overzichtspagina's van de stappen 1 tot en met 5 voor meer detail over hun werkzaamheden.

Gecertificeerde RPM-adviseurs hebben de certificatieworkshop van RPM met goed gevolg afgesloten, doen aan kennisuitwisseling en namen deel aan periodieke updateworkshops. Ze hebben rechtstreeks toegang tot het ontwikkelteam van RPM en beschikken over de laatste edities van alle RPM-instrumenten. Ze zijn hierdoor in staat om RPM-implementaties efficiënt te laten verlopen en er een maximaal resultaat mee te halen.

Het certificatietraject staat open voor interne of externe organisatieadviseurs en organisatieontwikkelaars, bijvoorbeeld hoofden of stafmedewerkers P&O, zelfstandige organisatieadviseurs, junior en senior adviseurs van grotere bureau's.

De certificatieworkshop bestaat uit een traject van zelfstudie en een aantal dagen (werk)college. Het aantal deelnemers per workshop wordt beperkt gehouden. Neem voor meer informatie contact op met Robert Pijlman.